Karitsa ry:n tietosuoja- ja rekisteriseloste

Turun Kristillinen päiväkotiyksikkö Karitsa ry:n tietosuoja ja rekisteriseloste

Sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) 7 §:n mukainen ilmoitus evästeiden (cookies) käyttämisestä verkkopalvelussa.

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Jos et halua selaimesi käyttävän evästeitä, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta: www.aboutcookies.org.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Karitsa ry:n viestintärekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä on Turun Kristillinen päivähoitoyksikkö Karitsa ry (Y 1551050-5). Kotipaikka: Turku, postiosoite: Paljetie 2, 20520 Turku

Yhteyshenkilönä toimii päiväkodin johtaja Merja Junnikkala, merja.junnikkala(at)karitsa.org

Rekisterissä oleva henkilö on joko a) yhdistyksen jäsen, b) jättänyt yhteystietonsa lomakkeella yhdistyksen hallinnoimissa verkkopalveluissa tai c) muuten ilmaissut suostumuksensa rekisteriin lisäämiselle.

Yhdistyksen hallinnoimat verkkopalvelut:

www.uusi.karitsa.org

Kerättäviä henkilötietoja käytetään päiväkodin viestintään hoitopaikkaan, työpaikkaan tai jäsenyyteen liittyvien asioiden hoitamiseksi.

Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: Nimi- ja yhteystiedot sekä tarvittaessa mahdollinen tieto haettavasta työtehtävästä tai lapsesta, jolle hoitopaikkaa haetaan. Mitään lapsen henkilötietoja ei kerätä yhteydenottolomakkeilla, tallennettava tieto on lapsen/lasten lukumäärä ja ikä. Jäsenhakemuksten osalta jäseneksi hyväksyttyjen tiedot siirretään jäsenrekisteriin.

Yhteyttä ottaneiden tietoja säilytetään yhdistyksen sähköpostissa: merja.junnikkala(at)karitsa.org.

Sivustojen käyttäjistä kerätään käyttäjätietoja Google analytics -palvelun avulla.

Käyttäjien tietoja säilytetään rekisterinpitäjän käyttämien palveluntarjoajien palvelimilla myös EU:n ulkopuolella. Käytössä olevat palveluntarjoajat ovat INT2000 oy (Suomi) ja Google (USA). Käyttäjät antavat yksiselitteisen luvan tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen EU:n ulkopuolella hyväksymällä palvelun käyttöehdot.

Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Tiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä.

Rekisteriin liitetyllä henkilöllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan päiväkodin johtajalle Merja Junnikkalalle

 

 

Share This