Tiedote: Karitsan tontin asemakaavaluonnos ja sen vaikutus Karitsan toimintaan

Turun Kaupungin Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi kokouksessaan tiistaina 11.8.2020 asemakaavaluonnoksen, jossa Karitsan tontille Paljetielle on kaavoitettu kerrostalo. Kyseessä on tässä vaiheessa vasta asemakaavaluonnos. Luonnoksen matka varsinaiseksi hyväksytyksi asemakaavaksi on normaalisti varsin pitkä, jopa vuosia kestävä projekti. Päätöksellä ei ole tässä vaiheessa vaikutusta Karitsan toimintaan, eikä se toteutuessaankaan tarkoita Karitsan toiminnan loppumista. 

Päiväkotiyhdistyksen hallitus on jo aloittanut uusien korvaavien tilojen etsimisen. Pyrimme löytämään pidemmän, jatkuvuutta luovan ratkaisun, hyvissä ajoin. Tulemme tiedottamaan asiakasperheillemme asiasta tarkemmin heti, kun meillä on jotain todellista kerrottavaa. 

Nykyaikainen kaiken aikaa kehittyvä kaupunkiympäristö on jatkuvan kehittämisen kohteena. Eri alueilla tapahtuu luonnostaan, yhteiskunnallisten muutosten mukana myös maankäytöllisten tarpeiden tarkistamista ja kaavojen muuttamista paremmin tulevaisuuden Turun tarpeita vastaavaksi. Tällä kertaa suunnitelmat kohdistuivat alueelle, jossa Karitsan toimitilat sijaitsevat. Muutokset ovat siis normaali, joskus arvaamaton, osa elämää. Aivan kuten nytkin, koronan mullistaessa yhteiskuntia, me sopeudumme ja löydämme uuden ympäristön toimia jatkossakin kristillisen varhaiskasvatuksen mahdollistamiseksi turkulaisille perheille. 

Meille voi edelleenkin hakea hoitopaikkaa, koska toimintamme ei ole loppumassa. Jos haluat lapsellesi/lapsillesi kristillistä varhaiskasvatusta ja hoitoa pienessä päiväkodissa hyvien liikenneyhteyksien varrella, niin voit lähettää hoitopaikkatiedustelun meille, sillä meillä on vielä joitain paikkoja vapaana.

Karitsan hallitus

Esikoulu alkaa 6-vuotiaille Karitsassa syksyllä 2022

  Karitsan lapset kasvavat ja siirtyvät elämässä eteenpäin, niin tänäkin vuonna. Meiltä...

Tiedote: Karitsa jatkaa nykyisessä paikassa kesäkuun 2023 loppuun asti

Kristillinen päivähoitoyksikkö Karitsa jatkaa nykyisessä osoitteessaan kesäkuun 2023...

Paikkoja vapaana syksyllä 2020

Karitsan lapset kasvavat ja siirtyvät elämässä eteenpäin, niin tänäkin vuonna. Meiltä...

Viikon ruokalista

Ravinto on arjen peruskiviä. Ruuan päiväkotiimme toimittaa Arkea. Voit halutessasi...