Tietopankki

Hoitopaikka Karitsasta

i

Hakeminen

Karitsa on Turun Kaupungin hyväksymä palveluntuottaja, jonka asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä Turun kaupungin varhaiskasvatukseen.

Turun palvelusetelihakemuksista saat tietoa Turun kaupungin sivuilta ja päiväkodista. Hakemuksen voit tehdä sähköisesti Turun kaupungin sivuilla.

Hoitopaikka-asioissa ota yhteys Turun palveluohjaukseen,  puhelinnumero 02 2625610, sähköposti varhaiskasvatus@turku.fi tai tänne päiväkotiin.

Liedon kunnan ostopalvelupaikkoja voit hakea tästä, Raision kaupungin vastaavan hakemuksen löydät täältä. Suosittelemme hakemusten jättämistä sähköisessä muodossa.

Karitsa järjestää esiopetusta syksystä 2022 alkaen. 

Hoitomaksut

 

Vaikka Karitsassa onkin pääasiassa turkulaisia lapsia palvelusetelihoitopaikoilla, niin myös Lieto ja Raisio ovat myöntäneet meille palveluseteleitä hoitopaikkoihin. Voit myös saada Kelan yksityisen hoidon tukea.

Palvelusetelipaikoilla huoltajien hoitomaksut ovat samat kuin ne olisivat kunnallisessa päiväkotihoidossa, poikkeuksena on kesäaika. Heinäkuun maksuista päättää hallitus vuosittain.

Palvelusetelin arvot 1.3.2023 alkaen

Hoitopaikan hinta yli 3-vuotiaalle

Kokoaikahoito yli 35h/vk 937,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 35h/vk 937,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 27,5h/vk 703,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 20h/vk 562,00 €kk

Hoitopaikan hinta alle 3-vuotiaalle

Kokoaikahoito yli 35h/vk 1593,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 35h/vk 1593,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 27,5h/vk 1195,00 €/kk
Osa-aikahoito enintään 20h/vk 956,00 €/kk

Huoltajan maksettavaksi jää hoitopaikan hinnan ja perheelle myönnetyn palvelusetelin arvon erotus.

Hoitomaksun eräpäivä on seuraavan kuukauden 15.päivä. Jokaisella perheellä on oma viitemaksunumero, jonka saat hoitosuhteen alettua päiväkodista.

Palvelusetelistä saat lisätietoa mm. Turun, Raision ja Liedon kunnan sivuilta.

Yksityisen päivähoidon tuottajat

varhaiskasvatus@turku.fi

paivahoitomaksut@turku.fi

Hoitosuhde irtisanotaan kirjallisesti tuottajalle viimeistään 1kk ennen viimeistä hoitopäivää.

Tietoa ja suunnitelmia

Arki Karitsassa perustuu Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan. Voit hallutessasi lukea suunnitelman:

*Turun varhaiskasvatussuunitelma 2022

Karitsan kristillinen kasvatus perustuu vuosisuunnitelmaan, jossa on huomioitu vuoden eri juhla-ajat. Kristillisen kasvatuksen teemat välittävät lapsille mahdollisuudne oppia tuntemaan turvallisen Taivaan Isän. Voit tutustua suunnitelmaan oheisesta linkistä:

*Karitsan kristillisen kasvatuksen suunnitelma 2021

Karitsassa on saatavissa tarvittaessa varhaiskasvatuksen erityisopettajan palveluja. Päiväkodillamme on hyvät verkostot erilaisten yksilöllisten tarpeiden kohtaamiseen, mikä varmistaa sen, etteivät perheet jää yksin haastavissakaan tilanteissa.

Valitusohje

Palveluun tai siihen liittyvään kohteluun tyytymätön voi tehdä asiasta kirjallisen muistutuksen hoitopaikan vastaavalle tai sivistytoimialan valvovalle viranomaiselle. Palvelua koskeva kantelu tehdään joko aluehallintovirastoon kantelulomakkeella tai vapaamuotoisesti.

Etsitkö lapsellesi hoitopaikkaa?

Kysy hoitopaikkatilannettamme oheisella yhteydenottolomakkeella. Älä liitä mukaan lapsen tarkkoja henkilötietoja. Liitä viestiisi myös puhelinnumerosi. Voit halutessasi kysyä hoitopaikka tilannetta myös suoraan päiväkodin johtajalta, joka on varmimmin tavoitettavissa arkisin klo 12.00 – 13.00. Päiväkodin johtajan numero on  044-3358567.

Hoitopaikka tiedustelut

12 + 2 =

|

Karitsa – kristillistä varhaiskasvatusta

Jokainen lapsi on rakastamisen arvoinen