Karitsa ry.

Turun Kristillinen Päivähoitoyksikkö Karitsa ry. Kristillistä varhaiskasvatusta vuodesta 1999

Tervetuloa!

Turun Kristillinen Päivähoitoyksikkö Karitsa ry on perustettu vuonna 1999. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää, tukea ja kehittää Turussa toimivaa Päiväkoti Karitsaa.

Yhdistyksen yleiskokoukset pidetään keväällä, viimeistään huhtikuussa ja syksyllä, viimeistään lokakuussa. Lisäksi järjestetään tarpeen mukaan ylimääräinen yleiskokous. Äänivalta kokouksissa on jäsenmaksunsa maksaneilla varsinaisilla jäsenillä. Puhe- ja läsnäolo-oikeus voidaan myöntää myös muille asiasta kiinnostuneille.

Historia

Yhdistys merkittiin yhdistysrekisteriin 2.8.1999. Kristillisen päiväkodin perustaminen Turkuun perustuu Jumalan ilmoitukseen. Yhdistys perustettiin mahdollistamaan päiväkodin toiminta.

Tänään Karitsa on kodikas ja korkealaatuinen päiväkoti, ja olemme kokeneet olevamme Jumalan siunaavan käden alla kaikissa vaiheissamme. Tavoitteemme on kristillisen kasvatuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Se on myös lasten ja perheiden oikeus.

Karitsan kaksi vuosikymmentä on ollut täynnä haasteita. Ensimmäiset vuodet olivat työntekoa sen eteen, että kristillinen varhaiskasvatus voisi vakintua Turussa. Päiväkoti toimi heinäkuuhun 2016 asti Luolavuorentien toimitiloissa. Nykyiset toimitilat löytyivät Jumalan johdatuksella juuri oikeaan aikaan vapautuneista entisen Tyksilän tiloista, joista Tyksilän päiväkoti muutti juuri sopivasti omiin uusiin toimitiloihinsa.

Karitsan jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä, jos hyväksyy yhdistyksemme arvot ja toiminta-ajatuksen. Jäsenenä voi halutessaan osallistua yhdistyksen toimintaan, jonka tavoitteena on tukea ja edistää päiväkodin toimintaa, kristillistä varhaiskasvatusta ja yhteistyötä.

Hae jäsenyyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Hallitus 2021

Matti Lahtinen, pj.

Raimo Junnikkala, vpj.

Merja Junnikkala, siht.

Janina Majabacka, jäs.

Jarno Rautio, jäs.

Anna Visuri, jäs.

Jäsentietoa

Jäsenmaksu

Jäsenmaksut vuonna 2021

Kannatusjäsen (ei äänivaltaa) 10 €

Varsinainen jäsen 20 €

Yhteisöjäsen(yhteisöt ja yritykset) 100 €

Liity jäseneksi

Jos koet kristillisen varhaiskasvatuksen alueeksi, jolla haluat vaikuttaa ja jota haluat olla tukemassa,voit hakea Turun Kristillinen päivähoitoyksikkö Karitsa ry:n jäsenyyttä oheisella lomakkeella. Liitä viestiisi koko nimesi, yhteystietosi eli osoite ja puhelinnumero sekä syntymäaikasi muodossa pp.kk.vvvv

Jäsenhakemus

11 + 15 =