Työpaikat

Avoimet työpaikat

Karitsassa ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin lähettää meille avoimen työhakemuksen.

Töihin meille

Etsitkö töitä varhaiskasvatusalalta?  Kiinnostaako sinua työskentely kristillisen varhaiskasvatuksen piirissä? Jos olet halukas tekemään sijaisuuksia, pidempiaikaisia ja lyhyitä keikkaluontoisia, niin ilmianna itsesi meille. Päiväkoti ympäristössä työvoiman tarve voi tulla yllättäenkin. Meillä on siis tarvetta kaikenlaisille sijaisille, niille, jotka haluavat tehdä pidempää määräaikaista kuin niillekin, jotka ovat käytettävissä vaikka vain muutaman tunnin työkeikalle. Muistaa liittää mukaan puhelinnumerosi, niin olet mukana kun taas etsimme sijaista. Kerro myös, mitä työtä haet ensisijaisesti, haetko lastenhoitajan, lastentarhanopettajan vai laitoshuoltajan työtä.  

 

Ilmianna itsesi ja lähetä viesti

15 + 3 =

Usko & Tehtävä

Kristillinen kasvatus kuuluu luonnollisena osana jokaiseen päivään. Lapsi on erityisen arvokas oman perheensä jäsen. Lapselle annetaan mahdollisuus oppia tuntemaan Jumala rakastavana Taivaan Isänä. Kasvaessaan lämpimässä ja hyväksyvässä ilmapiirissä, voi lapsi tuntea Jumalan rakkauden todeksi ja saa siten vahvan ja turvallisen perustan elämälleen. 

Karitsa työpaikkana

Työyhteisö

Karitsa on pieni, 35 -paikkainen päiväkoti. Kasvatustyötä tekevän henkilökunnan määrä on kaiken aikaa normien mukainen, kuitenkin pieni. Et siis huku kymmenien työntekijöiden joukkoon, vaan tulet työskentelemään osana ammattitaitoisten lastenhoitajien ja lastentarhanopettajien yhteisöä. Pyrimme osoittamaan lapsille oman esimerkkimme kautta sitä, mitä on arkinen kristillisyys. Teemme siksi työtä yhdessä, tiiminä, yhteisen päämäärän hyväksi, mikä on lasten mahdollisimman hyvä ja turvalllinen kasvu kohti turvallista aikuisuutta. 

Tavoitteet

Päiväkotimme on kristillinen, mikä tarkoittaa sitä, että haluamme ja pyrimme elämään uskoamme turvalliseen ja hyvään Taivaan isään, todeksi päiväkodin arjessa. Päiväkotimme on laadukas ja haluamme tarjota perheille mahdollisimman hyvää hoitoa. Luottamus, jota perheet osoittavat meille, antaessaan lapsensa hoitoomme, velvoittaa meitä joka päivä tavoittelemaan parasta mahdollista hoitoa. Odotamme jokaiselta työntekijältä kykyä ja tahtoa toimia lasten parhaaksi. Haluamme välittää lapsille  heidän ikäkausikehitykseensä sopivalla tavalla kristillistä rakkautta ja jokaisen lapsen luovuttamatonta ja ainutlaatuista arvoa.